Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
července

David Somló: Mandala [HU] - divadlo před Crossem

Cross Club

zpět na výpis akcí
 

Mandala je interaktivní performance pro diváky, přenosné reproduktory a kombinaci tvarů a struktur vyznačujících divadelní prostor.

Datum:23. 07. 19
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla zábava| poznání|

Z části imerzivní zvuková kompozice, z části intimní choreografie, z části meditace. Mandala vznáší otázku, jak můžeme fungovat a vzájemně interagovat, když nezbývá nic jiného, než jít.

Mandala dává divákům plnou moc nad průběhem představení tím, že je pozývá k vytvoření kolektivní choreografie pohybujícícho se zvukového prostředí, která provokuje a vyzdvihuje malé, důležité momenty lidského jednání vůči sobě navzájem.

Mandala byla vytvořena pro Oxford Contemporary Music a byla odpremiérována na Audiograft Festivalu v březnu 2016. Představení bylo oceněno 2. místem na mezinárodních Cross Awards udělovaných v italské Verbanii. Dále bylo představení zahrnuto v sérii Montag Modus (Berlin), festivalu NOW'16 (Londýn), We Are Now Festival (Londýn), Festival Internacional de Musica Experimental (Sao Paolo) a mnoha dalších

Koncept, kompozice: David Somló
Světelný design, zvuková supervize: Daniel Sándor
Foto: Dori Balczo

Cross Club
Tel: 736535010
Plynární 23
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: