Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
července

Workshop - Živá socha | A Cool Breeze

Artpark

zpět na výpis akcí
 

Dá se fyzicky prožít výtvarné dílo? Jak se mu „dostat pod kůži“? Odráží socha jen to, jak vypadáme, nebo i to, co cítíme?

Datum:18. 07. 19
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 19:00
Kategorie: kultura|galerie, vizuální umění zábava| poznání| pro děti|

Na to vše a ještě mnohem více se pokusíme přijít během prohlídky výstavy A COOL BREEZE a následného workshopu. Program s lektorkou a performerkou Danielou Grohovou obsahuje pohybovou a prožitkovou složku.
Workshop, primárně určený pro školní skupiny, je přizpůsoben pro mládež a dospělé. Hlásit se mohou i jednotlivci. Vstup volný.

REZERVACE
Vzhledem k potřebné minimální účasti prosíme o rezervaci na emailu svadlenkova@rudolfinum.org do 16.7. V případě nenaplnění minimální kapacity, a tedy zrušení programu, Vás budeme informovat 17.7. do 14 hodin.

Artpark
Tel:
Alšovo nábřeží 12
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: