Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
června

Únikovka v knihovně

Městská knihovna v Praze

zpět na výpis akcí
 

Poznejte tajuplné prostory Ústřední knihovny formou napínavé hry!

Datum:18. 06. 19
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 19:00
Kategorie: kultura| poznání|knihy, ostatní

Hra je vhodná pro hráče, kteří knihovnu dobře znají, i pro ty, kteří dosud v knihovně nikdy nebyli. Není potřeba znát systém knihovny, není potřeba vyznat se v knihách, není potřeba se ničeho bát. Cílem hry je kromě poskytnutí neopakovatelného zážitku spojeného s knihami i seznámení s budovou Ústřední knihovny a s některými netradičními službami, které čtenářům nabízíme.

Chcete si zahrát? Je potřeba splnit jenom pár podmínek:

◾ Dejte dohromady tým 2–5 lidí (počet prosím dodržte, protože jinak byste si hru neužili).
◾ Udělejte si čas v úterý od 17:00 do 19:00
◾ Rezervujte si místo předem na knihovna@mlp.cz (do předmětu napište „Úniková hra“) nebo přímo v Ústřední knihovně v oddělení pro děti a mládež. POZOR! Bez předchozí a potvrzené rezervace není možno hrát!
◾ Hru nabízíme zdarma. Stačí, aby jeden člen týmu měl platný průkaz do knihovny. Stát se naším novým čtenářem nebo si obnovit starou průkazku můžete na místě před zahájením hry.

Ústřední knihovna
Tel: 222 113 555
Mariánské náměstí 1
Praha 1, 11572
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: