Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
května

Vyrob si svoji Relu tašku

Z pokoje do pokoje

zpět na výpis akcí
 

Vyrob si jedinečný kus.

Datum:29. 05. 19
Cena:1 200 Kč
Čas:17:00 - 21:00
Kategorie: poznání| workshopy lifestyle|Móda,

Hledáte kabelku, tak trochu jinou než všechny ostatní? Která vznikla třeba pomocí upcyklace z papírových pytlů od mouky, oslní a možná trochu šokuje každého koho potkáte? Relu taška splňuje právě tyto požadavky.

Přijďte si ji vyrobit, dle vlastního gusta, sobě na míru – ve velikosti, jaká vám vyhovuje, délka uch dle potřeby, styl, výzdoba – to vše je na vás. Už se nemusíte přizpůsobovat!! Bude jedinečná jako vy sama! Relu taška vznikne z pevných papírových pytlů od potravin a lan. Taška má nosnost 8 kg. Nemusíte se bát, v dešti se opravdu nerozpustí, není to žádná křehotinka. Vhodná i pro vegany, nebo i ty ženy, které nejsou velkými fanoušky kabelek. PROSTĚ SI JI ZAMILUJETE, jak na nákup, tak na běžné nošení!  

TECHNOLOGIE výroby je snadná, ZVLÁDNE ji opravdu KAŽDÝ.
Přijďte se ztratit ve čtyřhodinovém  tvořivém procesu bez hranic, plného barev a Vás samých!! Po absolvování toho kurzu můžete navštěvovat Relu otevřené dílny, kde jsou všechny pomůcky na výrobu k dispozici a kde se můžete i nadále zrácet.


Na workshopu se též dozvíte více o životním stylu Zero waste, nakupování z druhé ruky, sestavení udržitelného šatníku. a kde začít, když byste se chtěli vydat touto cestou.

Z pokoje do pokoje
Tel: 724816530
Za Poříčskou branou 7
Praha 8
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: