Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
června

Vyrob si svůj Relu batoh

Z pokoje do pokoje

zpět na výpis akcí
 

Vyrob si jedinečný kus.

Datum:05. 06. 19
Cena:1 700 Kč
Čas:17:00 - 22:00
Kategorie: poznání| workshopy lifestyle|Móda,

Hledáte ORIGINÁLNÍ batoh, který je přátelský k životnímu prostředí? Vznikl z odpadů a už na pohled je trochu jiný než ostatní. Relu batoh nezklame, svou papírovou krásou ohromuje na počkání.

Přijďte si jej vyrobit batoh, dle vlastního gusta, sobě na míru – ve velikosti, jaká vám vyhovuje, délka uch dle potřeby, styl, výzdoba – to vše je na vás. Už se nemusíte přizpůsobovat!! Bude jedinečný jako vy sami! Relu batoh vznikne z pevných papírových pytlů od potravin a lan. Batoh má nosnost 8 kg. Nemusíte se bát, v dešti se opravdu nerozpustí, je impregnovaný.Technologie výroby je snadná, zvládne ji každý.

Ztratíte se skoro pětihodinovém tvořivém procesu bez hranic, plného vás samých!! Kapacita kurzu je omezena na 4 účastníky, proto se těšte na individuální přístup pro každého zvlášť. Po absolvování tohoto kurzu můžete navštěvovat Relu otevřené dílny, kde jsou všechny pomůcky na výrobu k dispozici a kde se můžete i nadále ztrácet.

Na workshopu se též dozvíte více o životním stylu Zero waste, nakupování z druhé ruky a kde začít, když byste se chtěli vydat touto cestou.

Z pokoje do pokoje
Tel: 724816530
Za Poříčskou branou 7
Praha 8
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: