Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
února

POPELKA muzikál na ledě

O2 arena

zpět na výpis akcí
 

Unikátní český muzikál na ledě Popelka s mezinárodním obsazením

Datum:08. 02. 20
Cena:od 790 Kč
Čas:12:00 - 16:00
Kategorie: zábava| pro děti|Divadlo, Zábava

Do O2 areny se vrátí 8. února 2020, a zahájí tak svou už 9. sezónu. Nechte se znovu okouzlit pohádkovým příběhem Popelky, stejně jako statisíce diváků ve čtyřech evropských zemích!

Velkovýpravné představení, které se odehrává současně na ledové ploše a působivém variabilním jevišti s filmovou projekcí, je jedinečným zážitkem pro děti i dospělé. Hvězdné herecké obsazení, excelentní krasobruslařské výkony, náročná akrobatická čísla, speciální světelná kompozice, 300 dobových kostýmů, kouzla a spousta dalších efektů vás přenesou do světa pohádkové fantazie.

V hlavních krasobruslařských rolích Popelky a Prince se divákům představí Anastasia Martysheva, juniorská vicemistryně světa, a ruský reprezentant Konstantin Gavrin. Tento profesionální ruský pár předvádí na ledě v dokonalé symbióze ty nejnáročnější zvedané figury. Hlasy Popelce a Princi propůjčili Lucie Bílá a Ondřej Ruml. V hereckých a pěveckých rolích vystupují Pepa Vojtek, Dana Morávková, Václav Kopta, Hanka Křížková, Vlastimil Harapes a další. Účinkuje i mezinárodní krasobruslařský soubor sportovců ze sedmi zemí, mezi nimiž jsou sólisté předních evropských krasobruslařských show.

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: