Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
února

THE KELLY FAMILY

O2 arena

zpět na výpis akcí
 

The Kelly Family se vrátí do Čech. Oslaví zde 25 let od vydání slavného alba

Datum:15. 02. 20
Cena:od 1 090 Kč
Čas:18:30 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava|

Hudební skupina The Kelly Family ohlásila návrat na hudební podia. Na konci tohoto a začátku následujícího roku má v plánu odehrát více než 40 koncertů ve velkých sportovních halách po celé Evropě. Svůj koncert plánuje také v Praze, kde vystoupí 15. 2. 2020 v O2 areně. V rámci koncertů oslaví výročí 25 let od vydání alba Over The Hump, které přineslo slavné hity jako An Angel, Santa Maria a další. Fanoušci mohou čekat velkolepou show. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketportal. 

Sourozenecká skupina The Kelly Family navazuje na úspěch nedávného světového turné, které mezi fanoušky zaznamenalo fenomenální úspěch. Nyní se vrací na velká pódia s nově připraveným program se zajímavým námětem. Celý koncert bude rozdělen do dvou částí. V té první uslyší fanoušci naživo zahrané kompletní album Over The Hump, které kapela vydala v roce 1994. Druhá polovina bude smrští těch největších hitů.

"V první polovině zahrajeme skladby z hitového alba Over The Hump, přesně tak za sebou, jako tomu bylo na skutečném hudebním nosiči. Mnoho ze skladeb, které jsou na albu, jsme nehráli dlouho naživo, a tak se moc těšíme. V druhé polovině koncertu zahrajeme ty největší hity, které jsme za posledních 40 let existence skupiny nahráli,"sdělili členové skupiny před nadcházející koncertní šnůrou.
 

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: