Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
dubna

Inline festival

Galerie Harfa

zpět na výpis akcí
 

Koncem dubna se v obchodním centru Galerie Harfa uskuteční již třetí ročník největšího setkání bruslařů v Česku.

Datum:27. 04. 19
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: zábava| sport|ostatní poznání|

Kromě plánovaných exhibic profesionálních jezdců si budou moci návštěvníci vyzkoušet nově modely bruslí a koloběžek přímo na krytém testovacím okruhu. Připraven je bohatý doprovodný program, hry pro děti a bude se také soutěžit.

Akce startuje v 10 hodin a vstup je zdarma.

27. dubna se v pražském OC Galerie Harfa sjedou opět špičky ze světa inline bruslařů abude na co se koukat. Lákadlem pro veřejnost je především exhibice profesionálních jezdců na U-rampě a Street zóně na aggressive bruslích. Svou účast přislíbili také profesionální jezdci věnující se speedskatingu, rollerderby a freestyle scooteringu. S inline instruktory a jezdci na koloběžkách bude možné konzultovat styl jízdy a naučit se nové triky v U-rampě i na zábradlí.

Návštěvníci budou mít jedinečnou příležitost otestovat nové modelové řady kolečkových bruslí a koloběžek zdarma. Ti, co vyzkoušené brusle následně vyhodnotí, budou prostřednictvím odevzdaného hodnotícího letáku zařazeni do slosování o ceny v celkové hodnotě deset tisíc korun. Na své si přijdou i děti, které čeká na střešním hřišti dovednostní soutěž o věcné ceny. Na festivalu budou přítomni zástupci všech významných výrobců z oblasti inline sportu. Díky tomu lze na akci posbírat informace o veškerém vybavení, které je pro tyto sporty potřeba. Zájemci o koupi budou mít v tento den festivalovou slevu 20 procent.

PROGRAM:
10:00 slavnostní zahájení Inline Festivalu
exhibice v U-rampě před vchodem na testovací plochu
freestyle exhibice České Asociace Freestyle Bruslení
představení teamu Prague Roller Derby
ukázka rychlobruslení závodníků z dětského týmu RollerStars
soutěže o ceny pro děti
Street zone exhibice na aggressive bruslích
bruslení s trenéry zdarma
hlavní soutěž o ceny pro všechny testery
18:00 ukončení Inline Festivalu

Galerie Harfa
Tel: +420 266 055 601
Českomoravská 2412/15a
Praha 9, 190 93
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: