Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
dubna

Book Me - prodejní knižní výstava

Kampus Hybernská

zpět na výpis akcí
 

Můžete se těšit na výběr aktuální české i zahraniční literatury z oblasti hudby, filmu, divadla, tance a fotografie. Vystaveno bude na 350 titulů.

Začátek:27. 04. 19
Konec:30. 04. 19
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 20:30
Kategorie: kultura| zábava| poznání|knihy

Knížky si můžete v příjemném prostředí pročíst, prohlédnout a případně zakoupit se slevou 20%.

27. dubna v 19 hodin výstavu slavnostně otevře zvukoprostorová intervence studentů AMU. Výstava pak bude od 28. do 30. dubna otevřena každý den od 11 do 20:30. Na pondělní odpoledne je připraven komponovaný program k tématu publika a knižním novinkám.

Zúčastní se nakladatelé:
Palgrave Macmillan, Routledge, Amsterdam University Press, Bloomsbury, Cambridge University Press, Columbia University Press, Edinburgh University Press, Indiana University Press, MIT Press, Oxford University Press, Bärenreiter Verlag, British Film Institute, Galén, Národní filmový archiv, Vydavatelství FF UK, Dívadelný ústav Bratislava, Nová beseda, Institut umění - Divadelní ústav, Casablanca, Bärenreiter a další…

Vstupné je zdarma.

Kampus Hybernská
Tel:
Hybernská 4
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: