Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
dubna

Nová generace / Mladá krev

Studio Alta

zpět na výpis akcí
 

Projekt, který uvádí zajímavá studentská představení nebo work in progress začínajících choreografů a performerů.

Datum:16. 04. 19
Čas:19:30 - 21:30
Kategorie: kultura|divadla zábava| poznání|

B.T.(B.)W.
Vyčlenění z hlavního proudu. Boj proti průměrnosti. Vystoupení z řady. Vymezení se vůči konvenčnosti. Narušování stereotypů.
Reaguje většinová společnost na odlišnosti pozitivně?

SaMy v sobě

Žijeme v symbióze sami se sebou. Lidé mají jedno tělo, mysl a osobnost, ale možná to můžeme vnímat i jinak. Mohou být dva jeden, anebo nikdo jeden? Cítíte své slabší a silnější já? Tato dualita nás ovlivňuje každý den. Podpořit se můžeme především jen my sami v sobě.

Volná inspirace vybranými obrazy od Yuliya Pochynok.

SZ2
Autobiografický taneční projekt o dvou lidech, kteří našli cestu k umění navzdory tomu, že se narodili v Bohumíně a s tím svým uměním se dostali dokonce až do Prahy.

Kdo jsou Barbora a Adam? Kde je Bohumín? Co je to umění? Proč do Prahy? Na všechny životně důležité otázky, na které jste se nejen báli zeptat, ale báli jste se je sami sobě i položit, přineseme odpovědi, které Vám změní život.

Studio Alta
Tel: 605 439 612
U Výstaviště 21
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: