Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
března

Cesta tří sociálně prospěšných projektů od myšlenky ...

Kampus Hybernská

zpět na výpis akcí
 

Tři různé projekty. Tři různé příběhy. A přesto mají něco společného! Jsou sociální a všechny se vydaly v určitém bodě nekonvenční cestou

Datum:27. 03. 19
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: kultura| hudba poznání|ostatní, lifestyle|

Je taková cesta dlouhá a klikatá? Přijďte to společně s námi zjistit a inspirovat se vyprávěním, jak proměnit myšlenku ve fungující podnik s přidanou hodnotou pro společnost. A to i přestože za zády nemáte movitého investora a doma několik nerozbitých prasátek.
____________________
Průvodci nám budou:

Melogee - sdílený hudební prostor snažící se o budování komunity hráčů na různé hudební nástroje všech úrovní pokročilosti. Zakladatelka Verča nám mimo jiné poví o účasti v Social Impact Award 2018, kde se Melogee stalo jedním z vítězných projektů.

prostor39 - dříve prázdný dům na Žižkově, dnes multifunkční prostor s coworkingovou kavárnou, fotostudiem a ateliéry. Zakladatelé projektu Maty a Radek s námi budou kromě své cesty sdílet i zkušenosti s kampaní na HitHitu.

Sociální bistro Střecha - bistro, které zaměstnává lidi po výkonu trestu a/nebo se zkušeností s bezdomovectvím. Členka Layla nám kromě jiného přiblíží také fungování podniku založené na kolektivním rozhodování a principu rovnosti.

Dorazte do Studentského domu v Kampusu Hybernská. Těšíme se!

Kampus Hybernská
Tel:
Hybernská 4
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: