Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
března

Dlouhá yin essence - dýchám, tedy jsem

Jógovna

zpět na výpis akcí
 

Komplexní sekvence jinových pozic postavená tak, abychom po dlouhé zimě nabrali nový dech, respektive nadechli se do plných plic.

Datum:16. 03. 19
Cena:590 Kč
Čas:14:00 - 16:30
Kategorie: sport|jóga, lifestyle| Relax

Necháme postupně otevírat náš hrudník a ramena, uvolníme ztuhlá záda a kyčle, srdce necháme roztát. Objevíme nový prostor v plicích, detoxikujeme tělo, pročistíme krev a zvýšíme tak naši schopnost přijímat živiny.

Při běžném dýchání nadechujeme 13-20 krát za minutu. Povrchní dech nabírá přibližně 50 kubických centimetrů vzduchu, zatímco hluboký dech může nabrat až 250 kubických centimetrů. Jógíni považují za průměr 15 dechů za minutu, nebo 21600 dechů za 24 hodin. Součástí březnové Dlouhé Yin Essence bude i sukha púrvaka pránájáma (snadná a příjemná pránajáma), která má za cíl otevřít oblasti plic, které nejsou normálně používány.

Z esencí bude přítomná v jemném množství všemohoucí bílá šalvěj a cedr z berlínského boutiqueu Ryoko. Závěrečná aromaterapeutická masáž během závěrečné relaxace je samozřejmostí.

Těším se na Vás,
Anna

Upozornění: Zmíněná sekvence může vyvolat silné pocity radosti.


KDY: sobota 16.03.2019 (14:00-16:30)
VEDE: Anna Ribanská
CENA: 590,-

PLATBA A REZERVACE: Potvrďte svou účast zaplacením zálohy ve výši 100% ceny na účet 2113581605/2700. Variabilní symbol: 2019025. Do poznámky uveďte CELÉ JMÉNO_YIN_DYCHAM + rezervujte si místo v našem rezervačním systému.

STORNO PODMÍNKY: Po přihlášení na akci v rezervačním systému je nutné do 5 pracovních dnů zaplatit zálohu ve výši 100%. Pokud nebude částka připsána na účet studia, vaše rezervace bude automaticky smazána a místo bude uvolněno. V případě storna více než 14 dní před konáním kurzu/workshopu, bude účtován storno poplatek ve výši 50%. Pokud se klient na zvolený kurz/workshop nemůže dostavit a řádně se včas neomluví (t.j. 14 dní dopředu před začátkem kurzu), je studio oprávněno akci účtovat v plné výši. Své místo však lze převést na jinou osobou.

Přihlášením v rezervačním systému souhlasíte se storno podmínkami.

Jógovna
Tel: 605 115 855
Jindřišská 5
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: