Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
ledna

APASSIONATA - KOUZELNÝ PLÁŠŤ

O2 arena

zpět na výpis akcí
 

APASSIONATA, světová značka vynikající zábavy, která již několik let inspiruje evropské publikum, se opět vrací do České republiky.

Začátek:11. 01. 20
Konec:12. 01. 20
Cena:od 690 Kč
Čas:14:00 - 17:00
Kategorie: kultura| zábava| pro děti|

Brilantní přehlídka se speciální kombinací koní, jezdců a akrobatů, kteří jsou tematicky spojeni s působivým příběhem, nyní okouzlí publikum ve velkých arénách. "APASSIONATA – KOUZELNÝ PLÁŠŤ" chce zaujmout diváky novým programem, který obsahuje všechny prvky neuvěřitelně úspěšného příběhu.

Děj, který se samozřejmě točí okolo koní, se odehrává v dobách "Britského impéria". Kouzelný plášť utkaný z kouzel hledá čestného nositele. Dědictví musí být předáno nové generaci. Zaslouží si vybraný jedinec nosit tento plášť? Dochází k víru událostí, kdy se ke kouzelnému plášti pokoušejí dostat temné síly. Bude starý krejčí a ochránce pláště úspěšný v uchování záře a světla?

Dlouholetý kreativní režisér společnosti APASSIONATA Holger Ehlers byl inspirován romány Eichendorffa a E. T. A. Hoffmanna z doby pozdního romantismu. V nápaditých scénách se rozvíjí bitva mezi dobrem a zlem. Takřka nekonečný příběh lásky mezi člověkem a koněm vypráví o přátelství a moudrosti a připravuje plodnou půdu pro vývoj příběhu. Je náš život určen osudem nebo oplýváme nepředvídatelnými silami, kterými si řídíme svůj život jen my sami?

Představení "APASSIONATA – KOUZELNÝ PLÁŠŤ" chce překonat již tak vysoké očekávání od této značky. Více než 65 koní a jejich společníci představí svůj mimořádný talent 11. a 12. ledna 2020 v pražské O2areně. V centru pozornosti opět bude 16 nejkrásnějších plemen koní a jejich jezdci. Mezi nimi jsou oblíbenci publika, jako je Alejandro Barrionuevo ze Španělska, populární program "Moments in Black" se čtyřmi velmi výjimečnými frískými koňmi či Kerstin Brein z Rakouska s její úžasnou volnou sestavou drezury. Miguel LaRiata z České republiky přivede diváky k nadšení světovou premiérou speciálního westernového programu, zatímco rýnský chladnokrevník Hermann a jeho jezdec Viktor Kirka z Moldávie si mohou být jisti, že jejich číslo odmění smích malých i velkých diváků. Další hvězdy představení pocházejí z Francie, Nizozemska a Německa.

Ve světě speciálně vytvořeném pro představení "APASSIONATA – KOUZELNÝ PLÁŠŤ" představí jezdci a koně špičkovou show a četná překvapení. Diváci se mohou těšit na fantastické animace studia Pixomondo, které získalo Oscara, nebudou chybět ani speciální laserové efekty a nádherné kostýmy. Tato kombinace otevírá zcela novou dimenzi jezdecké show. Návštěvník se ponoří do působivého světa fascinujících koní. Přesvědčivé choreografie a emocionální skladby Holgera Ehlerse splynou do jedinečného zážitku pro celou rodinu.

Společnost APASSIONATA zaujme publikum svou inovativní kombinací jízdy na koni s triky, volné sestavy drezury, nejvyšší úrovní klasické drezury a komediálním programem. To vše bude představeno v zářivých světlech a atmosférických scénách. "APASSIONATA – KOUZELNÝ PLÁŠŤ" nastavuje nové standardy. 

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: