Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
prosince

LUCIE BÍLÁ - VÁNOČNÍ GALAKONCERT

O2 arena

zpět na výpis akcí
 

Vánoční nadílka Lucie Bílé pro příští rok. Slavice se před Vánoci vrátí do O2 areny

Datum:10. 12. 19
Cena:od 1 290 Kč
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava|

Dvacetinásobná česká slavice Lucie Bílá tradičně končí kalendářní roky vánočními galakoncerty. Letošní svátky oslaví nejúspěšnější česká zpěvačka v Hudebním divadle Karlín a následným předvánočním turné po celé republice, ale už nyní má jasno i o Vánocích v roce 2019! V největší české multifunkční hale - pražské O2areně vystoupí Lucie Bílá dne 10. prosince 2019 od 19 hodin.

První ryze vánoční album s názvem Bílé Vánoce Lucie Bílé vzniklo již v roce 2010, v loňském roce se deska dočkala svého pokračování. Nechybí na ní české ani světové vánoční hity, tradiční koledy i zcela nové autorské písně z pera Radůzy, Petra Maláska a frontmana Arakainu Jana Toužimského.

Po celoročním koncertování a účinkování v muzikálech se Lucie Bílá na Vánočním galakoncertu 2019 představí ve své jemnější formě v předvánočním čase, který si přímo říká o chvíle rozjímání a zklidnění. 

„Miluji vůni Vánoc, jejich laskavost a něhu, kterou vzbuzuje v lidech a jejich kouzlo, které bych chtěla přinést příští rok do O2 areny. Letošní Ježíšek ještě nepřišel, ale já už se nemůžu dočkat i toho v příštím roce. Vánoční galakoncert, který s mým týmem chystáme, bude láskyplným pohlazením nejen pro lidi, kteří za námi přijdou, ale i pro mě. Kdybych mohla, zpívám vánoční repertoár po celý rok,“ říká s úsměvem Lucie Bílá.

Intimnější vánoční repertoár nechá i tak naplno zazářit široký hlasový rejstřík a nezaměnitelný projev Lucie Bílé. O hudební doprovod se tradičně postará kapela Petra Maláska, symfonický orchestr a Bílý sbor. Jako host vystoupí Jan Toužimský a slavnostním slovem koncert uvede římskokatolický kněz Zbigniew Czendlik.

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: