Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
října

BARBORA POLÁKOVÁ

Forum Karlín

zpět na výpis akcí
 

Barbora Poláková vydala v loňském roce kritikou vřele přijaté druhé řadové album ZE.MĚ.

Datum:26. 10. 19
Cena:od 550 Kč
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava|

Barbora Poláková oznámila termíny koncertního turné pro podzim 2019. Celkem půjde minimálně o 13 v tuto chvíli potvrzených koncertů v prověřených ale i nových destinacích, další termíny ještě budou postupně přibývat. "Vracíme se tam, kde nám bylo dobře a zároveň tam máme i místa, která neznáme. Turné je vždy takový koncentrovaný, soustředěný čas. Těším se na to," vyznává se Poláková.

Jedním z nových míst a jakýmsi pomyslným vrcholem pro ni bude i pražské Forum Karlín, kde zahraje 26. října 2019 a hodlá zde při té příležitosti využít své bohaté zkušenosti z divadelních prken: "Už mi lítají hlavou nápady, co všechno by se tam dalo vymyslet. Tím, že mám dlouholeté zkušenosti v divadle, napadá mě jak to vizuálně, respektive scénograficky pojmout.”

Forum Karlín
Tel:
Pernerova 652/55
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: