Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
února

Demokracie

Divadlo Minor

zpět na výpis akcí
 

Divadelní představení pro diváky od 7 let.

Datum:23. 02. 19
Cena:150 Kč
Čas:15:00 - 16:45
Kategorie: kultura|divadla pro děti|

A už se nám zase blíží nějaké volby… Co pro nás vlastně znamenají? V Minoru je máme každý měsíc, sice jen nanečisto, ale volit mohou úplně všichni. Přijďte si to vyzkoušet, demokracie je vlastně hra. A jako každá hra, má i ona svoje pravidla. Pravidla demokracie se jmenují Ústava. A podle těchto pravidel se řídí život v každé demokratické zemi. Zkrátka, demokracie není žádná sranda, u nás ale bude!

Šest stran, každá se svým programem, soupeří s ostatními o přízeň voličů. Jedna chce tančit, druhá klidně žít, třetí se chce učit, čtvrtá neřešit, pátá by si hrála a šestá pořád cvičila. Po volbách se strany, které vyhrály, musí domluvit na programu a ten prosazovat. A tak to jde až do dalších voleb, kdy se znovu rozdají karty… Ovšem o tom, jak to dopadne, rozhodujete vy – svým hlasem!

Přístupné divákům od 7 let.
Délka představení 1h 35 minut včetně přestávky.

Divadlo Minor
Tel: 222 231 351
Vodičkova 6
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: