Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
března

Koně na Žofíně 2019

Palác Žofín

zpět na výpis akcí
 

Již XVI. ročník galavečera jezdectví Koně na Žofíně. Na programu bude opět vyhlašování cen časopisu Jezdectví včetně koní roku.

Datum:09. 03. 19
Cena:od 290 Kč
Čas:15:30 - 23:00
Kategorie: kultura| zábava| sport|ostatní poznání|

Již XVI. ročník galavečera jezdectví Koně na Žofíně proběhne v termínu 9.  března 2019. Na programu bude opět vyhlašování cen časopisu Jezdectví včetně koní roku nebo Pavo Poháru Jezdectví, kde vystoupí na podium pět nejlepších (skoky, všestrannost, drezura, skoky děti, skoky junioři a skoky mladí jezdci). Své 3 nejlepší jezdce v několika kategoriích budou vyhlašovat skoková i drezurní komise ČJF. V Malém sále proběhne od 15:30 hodin vyhlašování oblasti Praha. Zárukou dobré nálady je také zábava ve třech sálech a bohatá soutěž o ceny. Zarezervujte si volný čas hned po Mezinárodním dni žen, v sobotu 9. 3. 2019!

Palác Žofín
Tel: +420 224 932 943
Slovanský ostrov 226
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: