Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
května

BĚH PRO KUŘE 2019

Vypich

zpět na výpis akcí
 

Přijďte si zaběhat pro dobrou věc a proběhněte se unikátními zónami jako je neonová, světelná, barevná nebo hororová.

Datum:11. 05. 19
Cena:390 Kč
Čas:16:00 - 22:00
Kategorie: zábava| sport|běh a kolo, Benefiční, pro děti| Sport, Benefiční

Dále vás čeká Adrenalinový Gladiator běh, fotbálek, pouťové atrakce, závody a soutěže, edukativní zóny, prezentace sportovních klubů (Judo, Lacross, atletika) a spousty dalších zajímavostí.

Přijďte svým během podpořit znevýhodněné děti ve spolupráci s NROS a Českou televizí. Běh pro Kuře je celodenní akce zaměřená na všechny věkové kategorie. Čeká vás nabitý program plný zábavy, koncertů a známých osobností.

Hlavním cílem projektu, i naší akce, je pomoci zvyšovat kvalitu života znevýhodněných dětí jakýmkoli způsobem, podporovat jejich práva na život v rodině či náhradním rodinném prostředí a vytvářet stejné příležitosti pro děti všech věkových kategorií. Trasa běhu je směrována přes oboru Hvězda, která se nachází nedaleko centra Prahy. Na trase na vás budou čekat speciální zóny, na nichž si užijete zábavu. A to nejen malí účastníci, ale i ti velcí. Na místě budou i stánky s občerstvením, doprovodným zbožím a charitativními předměty. Během doprovodného programu vystoupí i celá řada celebrit.

Akce funguje na principu solidarity a dárcovství. Každý účastník přispěje částkou ve formě vstupného, které je v předprodeji 390 Kč, na místě 490 Kč. Cílem akce je vybrat co nejvíce peněz, které poputují právě do nadace. Tato akce je dokonalým spojením zdravého pohybu, skvělé zábavy a pomoci těm, kteří to nejvíce potřebují. Setkáte se zde se zajímavými lidmi a odnesete si zážitek na celý život. Akce se můžete účastnit s celou rodinou i přáteli.

Více informací na webových stránkách http://behprokure.cz

Vypich
Tel:
Vypich
Praha 6
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: