Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
března

Belgická inspirace: MSA + Gijs Van Vaerenbergh

CAMP – Centrum architektury a městského plánování

zpět na výpis akcí
 

Letošní ročník přednášek věnujeme vlámské, valonské a bruselské architektuře.

Datum:07. 03. 19
Cena:120 Kč
Čas:19:30 - 22:00
Kategorie: poznání| cestování lifestyle|Bydlení,

Letošní ročník přednášek věnujeme vlámské, valonské a bruselské architektuře, která patří v současné době k jedné z nejprogresivnějších v Evropě. V březnu na naše pozvání přijedou ateliéry, jež spojuje zájem o kontext a inspirace v umění.

MSA
Bruselský ateliér vás vezme na procházku městskou krajinou Bruselu a jeho metropolitním územím a představí mimo jiné projekt sociálního bydlení, za který získali cenu Miese van der Rohe 2017, a to pro svůj „hrdinský a obyčejný přístup“.

Gijs Van Vaerenbergh
Projekty dvojice se řadí jak do kontextu architektury, tak vizuálního umění. Základní prvky, se kterými pracují, jsou experiment, reflexe a samotná aktivita návštěvníka, který do jejich realizace vstupuje. Ve své tvorbě se mimo jiné věnují otázce, ve kterém bodě se každodenní zážitek z prostoru stává zážitkem estetickým.
 

CAMP – Centrum archi...
Tel: 770 141 547
Vyšehradská 54
Praha 2
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: