Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
února

Valentýn s Musery

OC Letňany

zpět na výpis akcí
 

Pozor, pozor, v sobotu 16.2. vezměte své ratolesti a přijďte k nám do Obchodního centra Letňany na exkluzivní akci nesoucí název Valentýn s Musery.

Datum:16. 02. 19
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 18:00
Kategorie: kultura|koncerty zábava| lifestyle| pro děti|

Od 15 hodin na vás čeká bohatý program. Těšit se můžete na pěvecká vystoupení – muserek/zpěvaček: Mína, Naty Hrychová a Nela Kailov; speciální vystoupení - pěvecké duety Adam Kajumi a Mína, Youtuber Creep a Mína, Naty Hrychová a Mína; vtipné hry pod vedením Adama Kajumiho a Creepa; moderovaná akce, moderované diskuze se všemi Musery/Youtubery či soutěže na pódiu. Průběhem této akce vás povede moderátor Jakub Jíra.

A pozor, až do 13.2. můžete na našem facebooku OC Letňany soutěžit o exkluzivní rande s Adamem Kajumim, které se uskuteční dne 16.2. v Obchodním centru Letňany.

A bonusovka navíc: 16.2.2018 v čase 13-18 hodin se můžete těšit na fotokoutek Youbox ORIGINAL® s tiskem fotografií v nejlepší kvalitě.

Neseďte doma a přijďte i vy do OC Letňany na tuto jedinečnou akci.

OC Letňany
Tel: +420 221 742 400
Veselská 663
Praha 9, 198 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: