Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
ledna

J. Zeh: Temná energie

MeetFactory

zpět na výpis akcí
 

„Jen málo lidí se bojí toho, čeho je třeba se bát.”

Datum:21. 01. 19
Cena:250 Kč
Čas:20:00 - 21:30
Kategorie: kultura|divadla lifestyle|

Netradiční detektivní příběh, v němž je od začátku znám pachatel i jeho motiv. Svět dvou špičkových fyziků, kteří se od sebe značně liší – zatímco jeden z nich zastává kauzální přístup k životu, druhý je vyznavačem multi-světové interpretace. Kdysi je pojilo hluboké přátelství. Anebo je tomu tak stále?

Proč se vytrácíme do jiných světů, polemizujeme o způsobech existence a necháváme se uhranout nespočtem možností směrů života, a to na úkor bytí tady a teď? Ve světě, v němž je vše neuchopitelné zabezpečeno vědeckým pojmenováním, zároveň sledujeme víru v zázrak – komisařovo hledání důkazu vrahovy nevinnosti. Jaký je svět, ve kterém žijeme, když je plný možností a každá má vlastní verzi v jednom žitém životě každého z nás? Co je nezbytné k pocitu naplněného života?

Překlad románu: Jana Zoubková
Režie, dramatizace: Lucie Ferenzová
Dramaturgie: Matěj Samec
Scénický objekt: Pavel Sterec
Hudba: Markéta Dvořáková (LO/VE)
Scénografie, kostýmy: Andrijana Trpković
Produkce: Magda Juránková
Hrají: Kristýna Frejová, Jakub Gottwald, Michal Balcar, Markéta Dvořáková

MeetFactory
Tel: 251551796
Ke Sklárně 15
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: