Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
února

Workshop: Vyrob si svůj dvojitý opasek

Brašnářství Tlustý a spol.

zpět na výpis akcí
 

Wworkshop je určen pro všechny, kdo si chtějí vyrobit vlastní dvojitý opasek na míru.

Datum:12. 02. 19
Cena:3 490 Kč
Čas:00:00 - 23:59
Kategorie: zábava| poznání|kurzy, workshopy lifestyle| Móda,

Pod vedením zkušeného brašnáře Adama Máčela vstoupí do světa řemesel a sami poznají, jaké to je udělat si kvalitní věc vlastníma rukama. „I bez předchozích zkušeností si každý z účastníků workshopu odnese prvotřídní opasek s kvalitní nerezovou sponou.

Během tří hodin projde všechny operace a sáhne si na stroje, které se v brašnářské dílně používají. Návštěvníci obou workshopů se mohou těšit i na občerstvení a pohodovou kreativní atmosféru přímo v naší dílně,“ řekl Ivan Petrův.

Cena workshopů je 3 490 korun a účastníci se na nich seznámí nejen s brašnářským řemeslem, ale na jeho konci si domů odnesou vlastnoručně vyrobenou kabelku nebo opasek. 

Brašnářství Tlustý a...
Tel: +420 778 528 150
Na louži 2
Praha 10, 10100
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: