Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
ledna

Peter Bernstein Quartet

Jazz Dock

zpět na výpis akcí
 

Špičkový americký kytarista Peter Bernstein se vrací do Jazz Docku s hvězdnou doprovodnou kapelou!

Začátek:11. 01. 19
Konec:12. 01. 19
Čas:22:00 - 01:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| jazzové kluby,

Na piano se představí kouzelník z New Orleans Sullivan Fortner, na basu skvělý Darryl Hall a na bicí Leon Parker, jehož CD Awakening patří mezi dvacet nejlepších jazzových alb.

Sám Bernstein je od roku 1989 součástí newyorské jazzové scény. Účastnil se řady studiových nahrávek a koncertů s hudebníky všech generací a sám jako lídr vydal 12 vlastních alb a jedno DVD. Jako sideman se Peter Bernstein objevil ve skupinách vedených Sonny Rollinsem, Georgem Colemanem, Dianou Krall nebo Lee Konitzem.

Hudba Petera Bernsteina neboří hranice jazzu, ale eklekticky v sobě zahrnuje vývoj moderního jazzu 20. století a je zahraná na nejvyšší myslitelné úrovni. Poctivé hudební řemeslo Petera Bernsteina se opírá hlavně o nekompromisně swingující rytmus, melodickou i harmonickou vynalézavost a virtuózní přednes originálních skladeb i jazzových standardů.

Jazz Dock
Tel: 774058838
Janáčkovo nábřeží 2/3249
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: