Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
března

Lord of the Dance 2019 - Dangerous Games

O2 arena

zpět na výpis akcí
 

Famózní a nedostižní Lord Of The Dance se již po dvanácté vracejí do České republiky, aby opět uchvátili zdejší publikum.

Datum:09. 03. 19
Cena:od 690 Kč
Čas:18:30 - 22:00
Kategorie: kultura| hudba sport|tanec,

Při posledním turné v roce 2017 se jim nadšení diváci odměnili dosud rekordní návštěvností! Celkem u nás toto představení shlédlo neuvěřitelných bezmála sedm set tisíc návštěvníků.
Zbrusu nová taneční čísla, dokonalé vizuální technologie i zvuk, efektní světelný park, překrásné kostýmy, nová hudba skladatele Gerarda Fahyho a 40 nejtalentovanějších mladých umělců z celého světa pod přímou režijní taktovkou tanečního génia Michaela Flatleyho – to jsou Dangerous Games.
Představení plné klasických„riverdancing“ tanečních výstupů, tak charakteristických pro irský tanecvrcholí napínavým soubojem nového Pána Tance s Donem Dorchou a dynamicky směřuje k fantastickému finále se slavným závěrečným přídavkem, který tak jako vždy zvedá fascinované publikum znovu a znovu ze židlí.
Choreografka, spoluzakladatelka taneční skupinyLord of the Dancea zároveň ikona irského tance Marie Duffy Pask v rozhovoru pro server Proženy.cz z vysvětluje fenomenální úspěch této show takto:
„Myslím, že toto představení je neuvěřitelně nabité energií. Líbí se opravdu širokému spektru diváků bez ohledu na věk či pohlaví. A také je to veselá show, lidé v průběhu představení vstanou a podupávají si nebo pobrukují do rytmu. Energie tanečníků se přenáší na publikum, atmosféra Lord of the Dance je proste elektrizující. Já sama zažívám při sledování této show stejně pocity dodnes!“

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: