Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
ledna

Michal Foltýn & Daniela Foltýnová

Chodovská tvrz

zpět na výpis akcí
 

Lednový koncert vážné hudby v podání virtuóza Michala Fotlýna za klavírního doprovodu Daniely Foltýnové nabídne to nejlepší z klasických autorů.

Datum:23. 01. 19
Cena:100 Kč
Čas:19:00 - 20:30
Kategorie: kultura|galerie, gastro| restaurace

Michal Foltýn - housle

Daniela Foltýnová - klavír 

 

Lednový koncert vážné hudby v podání virtuóza Michala Fotlýna za klavírního doprovodu Daniely Foltýnové nabídne to nejlepší z klasických autorů. Zazní díla J.S. Bacha, L. van Beethovena, J. Brahmse či C. Saint- Saënse.

Michal Foltýn se narodil do hudební rodiny - otec člen Dvořákova kvarteta a úspěšný houslový pedagog, matka klavíristka, žádaná komorní hráčka a korepetitorka – přičemž na housle začal hrát v pěti letech. Pravidelně nahrává pro Český rozhlas. V únoru 2012 vystoupil jako sólista v Koncertu pro violu Williama Waltona za doprovodu Pražské komorní filharmonie. V současnosti se věnuje také pedagogické a především koncertní činnosti ve hře na housle a violu. 

Chodovská tvrz
Tel: 267914831
Ledvinova 9
Praha 4, 14900
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: