Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
prosince

Mistři animace: Noční můra před Vánocemi v Aeru

Kino Aero

zpět na výpis akcí
 

Trochu jiná předvánoční atmosféra, přijďtě se přesvědčit do kina Aera.

Datum:07. 12. 18
Čas:18:30 - 20:30
Kategorie: kultura|kina zábava|

Jak lépe odstartovat nový dramaturgický cyklus kina Aero Mistři animace a současně se nechat ukolébat do sváteční nálady, než si připomenout legendární snímek, který již čtvrt století platí za vrcholné dílo nejen mezi animáky, ale i alternativními vánočními příběhy? Přijďte se nechat znovu či poprvé okouzlit vyprávěním o kostlivcovi Jackovi, kterého už nebavilo neustále organizovat jen strašidelný Halloween, a tak když objevil, jak úžasným svátkem jsou Vánoce, rozhodl se, že zastoupí místo Santy Clause. Původní kouzelně ponurý příběh a vizuální podoba světa svátků vzešly z představivosti tehdy ještě vizionářského Tima Burtona. Dech beroucí podobu v detailně propracované stop motion animaci jim vdechl tým pod vedením režírujícího animátora Henryho Selicka, který následně vytvořil také další klasiky Jakub a obří broskev či Koralína a svět za tajnými dveřmi. Roztomile makabrózní atmosféru dokresluje nezapomenutelná hudba a muzikálová čísla Dannyho Elfmana.

Kino Aero
Tel: 271771349
Biskupcova 87/31a
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: