Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
října

Výstava "Pražský fotograf 2018"

Malostranská beseda

zpět na výpis akcí
 

Známý fotograf Jiří Píša Vám představí známé i méně známé pohledy na Prahu

Začátek:19. 10. 18
Konec:30. 11. 18
Čas:12:00 - 20:00
Kategorie: kultura|galerie poznání|

V renesanční podkrovní galerii Malostranské besedy se představí výstava nových velkoformátových fotografií Jiřího Píši s názvem "Pražský fotograf 2018". Soubor snímků nabídne návštěvníkům známé i méně známé pohledy na Prahu a její zákoutí. Umění Jiřího Píši, někomu možná spíše známému pod pseudonymem Pražský fotograf, rozhodně tkví ve schopnosti zachytit okamžik a běžným místům tak dát nádech neopakovatelnosti. Díky tomu pražská zákoutí, která byla fotografy zachycena již tisíckrát, dostávají nový rozměr a ač jsou notoricky známá, přesto vyprávějí svůj příběh v novém světle. Skrze velkoformátové fotografie tak máte možnost přenést se nad Vltavu a vychutnat si kouzlo stoupající ranní mlhy či toulat se o samotě prázdnými uličkami metropole.

Malostranská beseda
Tel: 257409123
Malostranské náměstí 21
Praha 1, 11800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: