Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
března

Turnaj v hliněných kuličkách: "O radotínskou skleněnku"

Městská část Praha 16

zpět na výpis akcí
 

Turnaj v hliněných kuličkách se koná v neděli 18. března od 14 hodin za radotínskou lávkou přes Berounku (ovšem na "lipenecké" straně). 

Datum:18. 03. 18
Čas:14:00 - 17:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní pro děti|

Až do čtvrtka 15. března se můžete přihlásit na turnaj v kuličkách a hrát "O radotínskou skleněnku". Samotný turnaj v hliněných kuličkách se uskuteční v neděli 18. března od 14 hodin za radotínskou lávkou přes Berounku (ovšem na "lipenecké" straně). 

Přihlášky se přijímají na e-mailu: iveta.krejci@praha16.eu nebo na telefonu 234 128 102. Za startovné zaplatíte 60 Kč, důchodci a děti do 15 let 30 korun, členové OPÉRA hrají zdarma. 

Každý účastník s sebou musí mít 10 hliněných kuliček obvyklé velikosti.

Turnaj je vypsán jako jedna soutěž pro muže a ženy všech věkových kategorií. Herní systém bude určen podle počtu účastníků. Bodování pro mistrovství Radotína v boulo/koulo disciplínách: Vítěz obdrží počet bodů rovný počtu účastníků v turnaji - maximálně 25, každý další umístěný obdrží vždy o bod méně. Vítěz obdrží čestnou cenu. V případě nepříznivého počasí se účastníci přesunou do restaurace Bodlo, kde proběhne náhradní turnaj ve stolním fotbálku. 

Městská část Praha 16
Tel:
K Radotínu
Praha
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: