Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
března

SO FINE (cover band)

La Loca MUSIC BAR & LOUNGE

zpět na výpis akcí
 

SO FINE (cover band) v La Loca

Datum:29. 03. 18
Cena:Zdarma
Čas:21:00 - 23:59
Kategorie: kultura| gastro|bary a pivnice, kavárny, restaurace, ostatní

So Fine je pražský rock & popový band, v jehož čele stojí charismatický zpěvák z anglického Liverpoolu Ged Maloney. Kapela má v repertoáru to nejlepší z anglo-americké hudby od šedesátých let až po současnost, od rocku až po country - Beatles, U2, R.E.M, Sting, Dire Straits, Johnny Cash a mnoho dalších, ale také vlastní autorské skladby, které nedávno představila jako host na turné Miro Žbirky "Abbey Road Night".

So Fine nyní vystupuje také s novým programem "U2 TRIBUTE" sestávajícím výhradně ze skladeb irské legendární kapely U2. S anglickým frontmanem v čele a svou jedinečností interpretace hudby této kapely se jedná o unikátní U2 Tribute působící v České Republice.

La Loca MUSIC BAR & ...
Tel: 277 016 882
Odborů 4
Prague, 120 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: