Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Chcete se naučit spravovat věci a používat je po delší dobu? Přijďte na naší Repair Sunday.

Datum:25. 02. 18
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 17:00
Kategorie: zábava| poznání|

Většina produktů, které kupujeme, má velmi krátkou životnost, takže si stále kupujeme nové, vyhazujeme staré a bojíme se, že neumíme nic opravit. V Library of Things s tím chceme něco udělat.

Chcete se naučit spravovat věci a používat je po delší dobu? Přijďte na naší Repair Sunday, přineste si, co potřebujete opravit a začněme společně! Některé potřebné nástroje naleznete u nás, můžete si také přinést vlastní a sdílet je s ostatními. Myšlenkou je poskytnout příjdemné místo pro setkání, kam si můžete přijít opravit různé věci.

Anebo naopak jste vy ti zruční, co umí spravit např. elektrické spotřebiče, sportovní náčiní, oblečení apod.? Podělte se o své schopnosti! Sháníme dobrovolníky, kteří budou ochotní ostatním s opravami pomoci. Dejte nám vědět a domluvíme se, co přesně umíte a jaké nástroje od nás budete potřebovat. 

Zní to vše velmi lákavě, ale zrovna nemáte rozbitého? Nevadí, přijďte i tak! Dáte si něco dobrého, potkáte nové lidi a třeba i někomu pomůžete či se něčemu přiučíte. 

Vstupné dobrovolné.

Všechny prosíme o registraci!!
zájemci o workshop - vyplňtě tento registrační formulář http://bit.ly/2FdwFMU
dobrovolníci opraváři - napište email na workshopy@libraryfothings.cz

 

Studentská Hybernská
Tel:
Hybernská 4
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: