Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
prosince

Máša a medvěd na ledě

O2 arena

zpět na výpis akcí
 

Lední revue „Máša a medvěd“ zavítá do 02 arény.

Datum:22. 12. 18
Cena:od 690 Kč
Čas:10:00 - 12:00
Kategorie: kultura|divadla, ostatní, hudba, vizuální umění, zábava| zábava - ostatní, sport| lední sporty, ostatní, pro děti| Kultura, Sport, Divadlo, Zábava, S tatínkem

Lední revue, muzikál a akrobatická show. „Máša a medvěd na ledě“ se v O2 areně odehraje 22. prosince 2018. Naváže tak na show, která vyprodala O2 arenu loni v prosinci, kdy se v největší multifunkční areně představila Máša poprvé.
Výpravné představení na motivy celosvětově populární animované pohádky „Máša a medvěd“ je světovým unikátem, licenci na ní získala spolupořadatelská společnost Comunique přímo od producenta pohádky Máša a medvěd, studia Animaccord.
Všichni fanoušci roztomilého, ale nezbedného děvčátka Máši a jejího oddaného ochránce medvěda Míši, se mohou těšit na výjimečný zážitek. Jeho zárukou jsou kromě samotné předlohy rovněž známí čeští umělci, kteří se na přípravě představení podílejí, například Lucie Bílá, Ondřej Soukup, Gabriela Osvaldová, Václav Noid Bárta, Michal Suchánek a Richard Genzer.
Propracované představení pro celou rodinu je přehlídkou bruslařských, tanečních i akrobatických schopností účinkujících, výpravných kostýmů, originální chytlavé hudby a vtipných situací.

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: