Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
června

Festivalu minipivovarů na Pražském hradě

Pražský hrad

zpět na výpis akcí
 

60 minipivovarů z celé ČR a 120 druhů piva!

Začátek:14. 06. 13
Konec:15. 06. 13
Čas:14:00 - 20:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, gastro| bary a pivnice, ostatní

Festival minipivovarů na Pražském hradě, konající se každoročně v Královské zahradě Pražského hradu, konkrétně na Střelecké cestě pod Královským letohrádkem.

Tentokrát se představí na 60 pivovarů a 120 druhů piva, abychom dokázali nabídnout návštěvníků opravdu pestrou paletu piv z celé republiky. Od Ostravy po Sokolov, od Varnsdorfu po Dolní Bojanovice. Najdete nás opravdu po celé republice, v městech, městečkách a vesnicích, všude tam, kam minipivovary vrací pivovarskou hrdost a tradici. Minipivovary definitivně zakotvily v české krajině a v myslích Vás, přátel dobrého piva a minipivovarů.

Abyste nemuseli za naším pivem jezdit po celé republice, přicházíme za Vámi na jedno místo do Prahy. Každý pivovar vybere dva nejlepší druhy piva, přijede se představit a nalákat Vás k návštěvě svého regionu. Vždyť jak nejlépe poznat naši krásnou vlast než skrze pivo.

Pojďte tedy okoštovat a naplánovat si svou dovolenou, tak aby Vám opravdu chutnala. 

Cena 300 Kč, v ní je celodenní účast. WC, mytí skla a degustační sousta zajištěna.

Každý pivovar dodá 2 x 50 l svého vybraného piva zdarma.

 

Pražský hrad
Tel: 224 372 201
Královská zahrada
Praha 1, 119 08
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: