Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
června

Dětský den na Pražském hradě

Pražský hrad

zpět na výpis akcí
 

V Královské zahradě na vás budou čekat zábavné i poučné aktivity, které připravily dětské spolky a neziskové organizace.

Datum:10. 06. 23
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: gastro|občerstvení, pro děti| Hry, Zábava

Pomůžeš kočce Micce objevovat okolí Hradu?

Zveme všechny malé i velké dobrodruhy v sobotu 10. června na dětský den pod záštitou manželky prezidenta Evy Pavlové na Pražský hrad. V Královské zahradě na vás budou čekat zábavné i poučné aktivity, které připravily dětské spolky a neziskové organizace. S Mickou můžete objevovat nejen méně známá místa v okolí Hradu, ale třeba i lidová řemesla, která se na dětský den na Hrad vrátí. Kdo bude chtít, může se s Mickou vrátit v čase do historie, potkat bujaré šermíře, veselé kejklíře, statečné legionáře a mnoho dalších. Zaslouženou odměnou pak pro děti mohou být dřevěné kolotoče a vídeňské kolo na ruční pohon nebo něco dobrého k snědku za dostupné ceny. Už teď cítíme tu vůni čerstvého pečiva, perníčků a cukrové vaty! V Jelením příkopu přebytečnou energii využijete s vojáky, kteří tam budou předvádět své vybavení a výcvik. Hradní stráž kvůli Micce vytáhne i své motorky. Kdo bude na jednotlivých stanovištích sbírat razítka, může si odnést i malou pozornost.

Vstupné bude zdarma.

Pražský hrad
Tel: 224 372 201
Pražský hrad
Praha 1, 119 08
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: