Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
června

Příští stanice svět 2023

Dům zahraniční spolupráce

zpět na výpis akcí
 

Den mezinárodního vzdělávání: Připravte se na své další dobrodružství s Příští stanicí svět!

Datum:22. 06. 23
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty, zábava| poznání| kurzy, veletrhy, centra

Dům zahraniční spolupráce vám otevírá nejen dveře do světa, ale 22. 6. také do svých prostor v centru Prahy. V zasedacích místnostech EVROPA a SVĚT na vás čeká celá řada workshopů a diskusí s inspirativními hosty. Podělí se s vámi o své osobní příběhy, poznatky a tipy ze zahraničních studií, stáží a dobrovolnictví, které vám pomohou na vaší cestě za svými sny a mezinárodními zkušenostmi. V místnosti VESMÍR pak můžete pomocí virtuální reality objevovat nové metropole, vyzkoušet si cestu japonským rychlovlakem nebo se rozhlédnout z nejvyšších budov světa. 

Na hlavní stage se můžete těšit na interaktivní hudební vystoupení, one-woman show Kláry Jíchové, slam poetry Anatola Svahilce a Tukana nebo koncert hudebnice Marley Wildthing. V rozhovoru s Lenkou Kosmatovou alias Chica Checa se dozvíte, jak se i díky Erasmu stát globálním občanem a prožít celosvětové dobrodružství.  

Ve vnitrobloku si budete moci naprogramovat svého robota, v cyklofreshbaru si na kole umícháte vlastní smoothie a kůži si budete moct ozdobit airbrush tetováním. V průběhu celého dne na vás čekají kvízy a soutěže o ceny. 

Akcí vás provede známý moderátor Jakub Ouvín. 

Vstup na akci je zdarma. Zájemcům o workshopy a diskuse v místnostech EVROPA a SVĚT doporučujeme pojistit si svou účast jednoduchou on-line registrací. Ta je možná i na místě, ale kapacita v přednáškových místnostech je omezená, proto se raději registrujte s předstihem a vyhněte se případnému zklamání.

Dům zahraniční spolu...
Tel:
Na Poříčí 1035/4
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: