Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
března

Duchové Starého Města - Procházka pro rodiny s dětmi

Procházky Prahou pro rodiny s dětmi

zpět na výpis akcí
 

Vydejte se s námi na tajuplnou výpravu v centru Prahy, na jejímž konci vysvobodíte ducha rytíře v Platnéřské ulici z jeho prokletí!

Začátek:19. 03. 23
Konec:31. 12. 23
Cena:od 250 Kč
Čas:14:00 - 16:30
Kategorie: kultura| zábava| poznání|po praze, památky pro děti|

Vydejte se s námi na tajuplnou výpravu v centru Prahy, na jejímž konci vysvobodíte ducha rytíře v Platnéřské ulici z jeho prokletí! Jak? K tomu vám pomůže certifikovaný průvodce v převleku a hlasy.

Během výpravy navštívíte známé památky i skrytá zákoutí v okolí Staroměstského náměstí v Praze, o kterých se dozvíte historické zajímavosti. Setkáte se s 12 duchy historických osobností nebo strašidel, zaposloucháte se do jejich příběhů a pověstí.

Rodinná hra začíná i končí na Mariánském náměstí, projdeme se po Staroměstském náměstí, kolem Maiselovy synagogy, Karolina a Klementina a zabloudíme do Ungeltu nebo Karlovy ulice.

Tajemná výprava za vysvobozením rytíře z Platnéřské vám zabere 2 hodiny, ujdete během ní necelé 3 km a na jejím konci vás čeká malý dárek.

Všem registrovaným pošleme cca 24 hodin před začátkem výpravy organizační informace. Začínáme i končíme na Mariánském náměstí, nedaleko stanice metra Staroměstská. Vyrážíme za každého počasí, výpravu rušíme jen při jeho extrémní nepřízni.

Doporučený věk: od 7 let

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: