Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
května

POP nebo OPERA (Daniel Hůlka & Jakub Pustina)

KC Zahrada

zpět na výpis akcí
 

Unikátní pěvecký projekt spojující dva hudební žánry.

Datum:17. 05. 23
Cena:490 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty sport| poznání| pro děti|

 

Koncert, na kterém za klavírního doprovodu vystoupí muzikálová legenda Daniel Hůlka a tenorista s nezaměnitelným hlasem Jakub Pustina, uvádíme v pražské premiéře.

Daniel Hůlka, který původně vystudoval operní zpěv se teď, po téměř 30 letech ohromující muzikálové kariéry, vrací do operního repertoáru. Program koncertu je poutavým průřezem árií a duetů od opery k muzikálu, který je moderován průvodním slovem Jakuba Pustiny.  

Jakub Pustina, tenorista s mohutným a strhujícím hlasem patří k nejvýraznějším pěvcům současnosti. V jeho repertoáru nalezneme náročné party, jako je například Smetanův Dalibor, Canio v Leoncavallových Komediantech nebo extrémní role R. Wagnera.  

 

Účinkující:  

Daniel Hůlka, basbaryton 

Jakub Pustina, tenor 

Marta Vašková, piano 

Program:  

Dracula, Bídníci, Noc na Karlštějně, Rusalka, Prodaná nevěsta, Carmen a další.

 

KC Zahrada
Tel: 271 910 246
Malenická 1784
Praha 4, 148 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: