Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
března

Komedie o komikovi | Komediograf

Divadlo Kalich

zpět na výpis akcí
 

V hlavních rolích Miroslav Táborský a Filip Teller. Scénář a režie Luboš Balák, Divadlo Komediograf.

Datum:01. 03. 23
Cena:od 250 Kč
Čas:19:00 - 20:40
Kategorie: kultura|divadla zábava|

Okresní město. V něm starý hotel. A pokoj přiměřené ceny. V tom pokoji stárnoucí komik. Stárnoucí – ale ve formě! Zrovna se vrátil ze své vybroušené šou, kterou diváci tak milují. Zazněly nejlepší skeče! Pravda, ty brilianty jsou sice staršího data, ale pořád se lesknou, takže diváky ještě teď bolí ústa a bránice od smíchu.

Komik je ve formě, ale konec jeho kariéry se blíží. Stane se tak každému. Ať jste pilot nebo chirurg. Je tu doba rekapitulace, loučení a odcházení. Jak si s ní poradí? Jakej megafór vymyslí na závěr?

Během večera našeho přítele navštíví devět postav. Díky jim projde znovu svým životem, prověří si svůj charakter, objeví sebe sama v novém světle, a především si vyzkouší a ověří své nejlepší skeče, vtipy a gagy.

Délka představení: 100 min. včetně přestávky

Divadlo Kalich
Tel: 296245311
Jungmannova 9 
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: