Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
prosince

Vánoční Střecha Radost

Střecha Radost

zpět na výpis akcí
 

"Advent na Střeše Lucerny" se tentokrát přestěhoval a poprvé v historii se promění Střecha domu Radost na Žižkově do vánoční atmosféry.

Začátek:01. 12. 22
Konec:22. 12. 22
Cena:100 Kč
Čas:16:00 - 21:00
Kategorie: kultura| gastro|

Nazdobené stromečky... Ježíšek v betlému se živými zvířaty...Výhled na celou Prahu skrze akvárium s kapry... a mnoho dalších překvapení. To jsou adventní dny na Střeše Radost! 

Vánoční Střecha bude otevřena od 25.11.2022 každou středu až pátek 16:00 - 21:00, v sobotu a neděli již od 13:00 a to až do 22.12.2022. Samozřejmě ale nebude chybět Mikuláš na Střeše (5.12.) či Silvestr (budeme informovat v rámci speciálního eventu). 

Setkejte se zde se svojí rodinou, přáteli či kolegy a užívejte pohodové atmosféry vánoční Prahy. Připravujeme pro Vás různorodý program - pečení perníčků, hudební vystoupení, tematické večery (např. vánoční verzi oblíbeného "AntiTinderu")... 

A zima? Té se bát nemusíte! Máme pro vás připravený vyhřívaný stan a širokou nabídku nápojů na zahřátí.

Cena vstupného je 100,- Kč a je v ní zahrnut svařák nebo horký mošt.
Vánoce s výhledem na celou Prahu = Vánoce na Střeše Radost. 

Střecha Radost
Tel:
nám. Winstona Churchilla 1800/2
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: