Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
srpna

Pátrání po Golemovi - venkovní hra pro rodiny s dětmi

Procházky Prahou pro rodiny s dětmi

zpět na výpis akcí
 

Zveme vás na dobrodružnou procházku uličkami Prahy se zkušeným průvodcem. S naší rodinnou hrou objevíte, kde je ukrytý tajemný Golem.

Datum:17. 08. 22
Cena:250 Kč
Čas:13:00 - 15:00
Kategorie: kultura|ostatní zábava| poznání| pro děti|

Zaposlouchejte se do záhadných příběhů Staré Prahy, které vám odvypráví certifikovaný průvodce, a vydejte se za tajemstvím legendárního Golema. K němu vás dovede tajuplná mapa a znamení, která na mapě najdete. 

Na konci procházky objevíte i míso, na kterém Rabi Löw ukryl pověstného Golema. 

Děti se během tohoto dobrodružství naučí pracovat s mapou, což jistě využijí na vašich dalších dobrodružných výpravách. Kromě toho se dozvíte spoustu zajímavostí a historek, o kterých jste možná ani nevěděli. A nakonec na vás v podzemí Starého Města bude čekat velké překvapení.


Trasa začíná u vstupu do Pražského hradu a končí u Staroměstského náměstí. Je dlouhá cca 3 km, obsahuje celkem 9 zastavení a trvá necelé 2 hodiny. Na konci procházky se podíváte do podzemí Starého Města. Celou procházkou i hrou vás provede certifikovaný průvodce. 

Každé zastavení vás přivede k nějaké zajímavé památce, o které se hráči dozví poutavou formou o její historii. Vše je spojené do smyšleného příběhu, na jehož konci hráči objeví, kde může být ukrytý legendární Golem. 

Pátrání po Golemovi se koná celoročně, za každého počasí, ruší se jen při jeho extrémní nepřízni. Prosíme, registrujte se na vybraný termín

Těšíme se, že spolu rozluštíme tajemství pověstného Golema!

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: