Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
srpna

Letní divadlo: Zabít draka

Grébovka

zpět na výpis akcí
 

Politická satira a alegorie o totalitě ve všech formách, režimech nebo obdobích dějin a o lidské vlastnosti takový režim slepě následovat.

Datum:17. 08. 22
Cena:od 250 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla zábava|

Nadčasová filosofická pohádka, o totalitě ve všech formách a obdobích dějin posloužila jako předloha a znovu ožívá v režii Marianny Arzumannové. Tentokrát ale klade důraz na současné prostředí a aktuální dění v Česku.
Odkud nás drak sleduje tentokrát a v jaké podobě asi vstupuje do našich duší v moderní době? A cítíte ho vy sami jako nebezpečí nebo pevně víte, že se mu dokážete postavit? Zabít draka vyžaduje nadměrné úsilí, nicméně zbavit společnost vnitřních pout a zabít draka v každém z nás, je úkol mnohem složitější.
Představení vzniklo v režii Marianny Arzumanové, divadelní autorky a režisérky, která mimo jiné 10 let působila jako redaktorka Rádia Svobodná Evropa v Moskvě a poté v Praze.

Grébovka
Tel:
Havlíčkovy sady
Praha 2, https:/
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: