Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
července

Taky Pražané - Naši zvířecí sousedé v nesnázích

Pražské náplavky

zpět na výpis akcí
 

Na Smíchovské náplavce bude k vidění venkovní výstava fotografií Záchranné stanice hl. m. Prahy pro volně žijící živočichy nazvaná Taky Pražané.

Začátek:12. 07. 22
Konec:08. 08. 22
Čas:11:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie, poznání| fauna a flora, ostatní

Návštěvníci si budou moci prohlédnout velkoformátové fotografie nejrůznějších zvířecích pacientů, o které záchranná stanice pečuje a pomáhá jim vracet se zpět do pražské přírody. Výstava se koná při příležitosti 10 let od zahájení fungování záchranné stanice. Stanice zahájila provoz v roce 2012 a do konce roku 2021 ošetřila takřka 38 tisíc zvířat. Slavnostní otevření výstavy se bude konat v úterý 12. 7. od 11 hodin. Součástí doprovodného programu budou dvě volně přístupné přednášky pro veřejnost přímo v prostoru kobky 17, které představí činnost stanice a práci ošetřovatelů zraněných zvířat. První přednáška se uskuteční 12. 7. od 18 hodin, druhá je naplánována na 2. 8. opět od 18 hodin.

Pražské náplavky
Tel:
Hořejší nábřeží, kobka 17
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: