Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
června

Merkádo: Latinská Amerika na Jiřáku

Merkádo

zpět na výpis akcí
 

Letošní ročník festivalu Merkádo - Latinská Amerika na Jiřáku bude zas o latinskoamerický trzích, hudebním programu ale i o Amazonii!

Začátek:23. 06. 22
Konec:24. 06. 22
Čas:10:00 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty, ostatní, hudba, gastro| gastro prodejny, ostatní, poznání| cestování

Těšit se můžete na čtyřicet prodejců, známé latino restaurace a podniky, ale i artesanía, bytové doplňky, exotické ovoce, jihoamerická vína, karibské rumy, argentinské sladkosti a další.

LETOS PRO AMAZONII:
Letošní ročník věnujeme Amazonii a záchraně pralesa. Zopakujeme tetovací happening "KUS KŮŽE PRO AMAZONII", kde nebudou chybět významná jména české hand poke scény.

KULTURNÍ PROGRAM:
Hudební program teprve ladíme ale nebudou chybět workshopy tance, mexičtí Mariachi nebo brazilské bubny.
Pro děti je připravena každý den mexická Piňata se sladkostmi.

CO NAJDETE NA TRZÍCH:
Na Merkádu budou v nabídce nejrůznější produkty, které k Latinské Americe patří - od výběrové kávy, maté, koření, exotického ovoce přes originální oblečení, bižuterii, houpací sítě, rukodělné indiánské výrobky z Mexika, Ekvádoru, Chile, Kolumbie či Peru. Přímo na místě budou latinoameričané připravovat dle typické pokrmy ze svých rodných zemí. Návštěvníci ochutnají peruánské anticuchos, kolumbijské empanadas, mexické tacos, brazilská feijoada, cukrovinky s “dulce de leche” nebo známé “tex-mex”. Zastoupeny budou i vybrané bary s typickými drinky: peruánský nápoj pisco sour, brazilská caipirinhu nebo pivní drink michelada.
V nabídce bude i široká škála jihoamerických vín z Chile, Argentiny, či Peru.

Merkádo
Tel: 732 361 325
Náměstí Jiřího z Poděbrad
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: