Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
června

Kavárna POTMĚ

Světluška

zpět na výpis akcí
 
Tip

Autentický zážitek v plně zatemněném prostoru s nevidomou obsluhou

Začátek:22. 06. 22
Konec:03. 07. 22
Cena:180 Kč
Čas:14:00 - 20:00
Kategorie: zábava| gastro|kavárny poznání|

Vlajkový osvětový projekt Světlušky Nadačního fondu Českého rozhlasu letos
poprvé otevře dveře hostům Kavárny POTMĚ, a to na Náměstí Míru v Praze. Živý
kavárenský ruch a autentické posezení v naprosté tmě u oblíbeného nápoje ve
společnosti nevidomých a slabozrakých kavárníků si letos budou pražští návštěvníci moci užít od 22. června do 3. července. Kromě voňavé kávy přiveze
Kavárna POTMĚ především zážitek. Hosté se mohou mimo jiné těšit na hudební
vystoupení, degustaci vína a živé vysílání stanic Českého rozhlasu.

Kavárna přiveze i zážitky
V kavárně se mohou zákazníci těšit na profesionální péči zrakově postižené obsluhy, která s radostí představí kousek svého každodenního světa. Hned při příchodu budou návštěvníci přivítáni a vybaveni potřebnými instrukcemi, poté se jich ujmou průvodci, kteří je zavedou ke stolu a předají do péče číšníka. Ten pro ně bude v kavárně obsluhou, kotvou ve tmě i zdrojem zajímavostí, na které se budou chtít zeptat. Kromě tradičního zážitku si budou letos hosté moci vychutnat i každodenní doprovodný program.
V den otevření Kavárny POTMĚ (22. 6.) si kromě kávy užijí návštěvníci vystoupení dětského sboru Školy Jaroslava Ježka a také Bárovy Barové Bandy, kapely složené ze současných i bývalých zaměstnanců Českého rozhlasu. Další hudební vystoupení, které doprovodí posezení u nejčernější kávy 24. 6., bude pod taktovkou zpěvačky Elis Mraz. Speciální program budou mít kavárníci nachystaný na poslední školní den 30. 6. – dopoledne bude pro školáky připraveno občerstvení společnosti Kaufland, z místa bude také živě vysílat Radio Junior. Tentýž večer se v kavárně uskuteční degustace vín z vinařství Mikrosvín Mikulov.

Světluška
Tel:
Vinohradská 12
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: