Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
května

Animační dílna

Holešovická tržnice

zpět na výpis akcí
 

Dílny pod vedením odborných lektorů z Aeroškoly uvítají každého většího i malého návštěvníka. Ty nejmenší už od 6 let věku.

Datum:15. 05. 22
Cena:od 270 Kč
Čas:13:00 - 16:00
Kategorie: poznání| workshopy pro děti|Kreativita,

K animaci se během nich používají speciálně upravené prosvětlovací stoly, moderní technika a software.

Zájemci pracují pod vedením zkušených profesionálů, kteří jim postup nejprve teoreticky vysvětlí a následně i prakticky ukážou principy klasické animace kreslené, ploškové a poloploškové, případně i méně tradiční objektové a materiálové.

Účastníci dílny pak mají možnost vytvořit si něco sami. Originální sekvence, jednotlivé animované záběry nebo i krátké klipy, jim budou na konci lekce odeslány na domácí e-mail.

Ačkoli lze pracovat jednotlivě, nelze než doporučit činnost v malých skupinkách, které mohou stejně dobře představovat rodiče s dětmi, jakož i třeba sourozenci, nebo pár kamarádů.

Zájemci si mohou „animátorský minikurz“ zakoupit přímo na pokladně při vstupu na výstavu Světy české animace za přidanou částku 80,- Kč ke vstupence.

Dílna trvá cca 30 minut a je možné dorazit kdykoli mezi 13. a 16. hodinou.

Holešovická tržnice
Tel: 220 800 592
Bubenské nábřeží 306/13, hala 17
Praha 7, 170 04
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: