Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
ledna

Bruslení pro děti v rámci Týdne hokeje

HC Sparta Praha

zpět na výpis akcí
 

Jedinečná příležitost pro děti vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou.

Datum:27. 01. 22
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 19:00
Kategorie: sport|lední sporty, ostatní pro děti|

Ve čtvrtek 27. ledna 2022 budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti
bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou. HC Sparta Praha ve spolupráci s Českým hokejem pořádá ve Sportovní hale v Holešovicích akci v rámci Týdne hokeje. Kromě zážitku z bruslení si každé dítě navíc domů odnese zajímavý hokejový dárek. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy.
Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče. Jedná se o akce, při nichž mají děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče mají možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro jeho fyzický a osobnostní rozvoj.

HC Sparta Praha
Tel: 111111111
Za Elektrárnou 419
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: