Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
listopadu

Manifesto Winter Market 2021

Manifesto Florenc – UZAVŘENO

zpět na výpis akcí
 

Zažijte vánoční trh jinak! Užijte si vánoční setkání v záři ohýnků v unikátním prostředí Manifesta Florenc. Možná bude i sníh.

Začátek:24. 11. 21
Konec:08. 12. 21
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| zábava - ostatní, gastro| občerstvení, restaurace,

Rezervujte si posezení ve vyhřívaných stanech pro menší i větší společnost nebo zažijte romantiku posezení u ohýnku zachumlaní do deky v křesílkách vystlaných kožešinou. Nebe nad Prahou, horký koktejl vám voní v ruce a vy se jen zaposloucháte do tónů živé hudby a přenesete do klidu.

DALŠÍ AKCE A UDÁLOSTI | Florenc:
25 | 11 Zpívání u ohně: Marco & Martin
5 | 12 Mikuláš v Manifestu

Další události se uskuteční také v Manifestu Anděl. Již 24. 11. otevíráme Andělský market pod střechou, kde můžete strávit rozzářené večery v předvánočním období. Zažijete vánoční kino, unplugged koncert a také si zde pořídíte vánoční stromek či originální dárek k Vánocům. Nebudou chybět akce pro celou rodinu.

Manifesto Florenc – ...
Tel:
Na Florenci
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: