Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
března

Láska to (ne)jsou jen písmena: Recitál Jitky Molavcové

Divadlo Ungelt

zpět na výpis akcí
 

Jitka Molavcová za klavírního doprovodu Petra Ožany se představí v komorním recitálu propojujícím šanson s osobitým humorem a poezií.

Datum:15. 03. 22
Cena:550 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla

 

"Historii Divadla Ungelt píší nejenom divadelní inscenace, ale také poněkud nenápadnější dramaturgická linie komorních písňových recitálů, v nichž se propojuje divadlo s hudbou. Totiž: Píseň je pro nás příběhem, který je třeba odvyprávět, je malým dramatem, které je třeba prožít. Z toho je zřejmé, že máme největší slabost pro šanson. Ne náhodou u nás měly svůj recitál takové osobnosti jako Marta Kubišová, Chantal Poullain či Světlana Nálepková. A ne náhodou ho u nás stále mají Soňa Červená a Jitka Smutná. Od ledna 2022 pak do našeho repertoáru přibude další hudební lahůdka – recitál Jitky Molavcové. Když totiž tato výjimečná umělkyně vydala uprostřed roku 2021 své písňové album s názvem Zčistajasna, bylo okamžitě jasné, že musí zaznít v Ungeltu. Jitka Molavcová je na vrcholu interpretačních sil a s přehledem ji proto můžeme srovnávat s největšími minulými i současnými, světovými i českými šansoniérkami. Tak mimořádné spojení hudebního a hereckého cítění je unikátní a slibuje naprosto výjimečný zážitek. CD je sice dechberoucí, ale živé provedení, to je teprve něco…“ (Pavel Ondruch)

Divadlo Ungelt
Tel: 224 828 081
Malá Štupartská 1
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: