Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
září

Street Food Festival

CityBee podporuje

zpět na výpis akcí
 

Z dovolené na dovolenou – druhou sobotu v září se v měcholupských rodinách vařit nemusí

Datum:11. 09. 21
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 20:00
Kategorie: zábava| gastro|občerstvení, festivaly pro děti| Hry, Zábava,

V Dolních Měcholupech vedle Laria se bude v sobotu 11. září od jedenácti hodin ochutnávat letošní dovolená. Nebo možná vzpomínka na dovolené pro ty, kterým se v šílené koronavirové době cestovat nechtělo. V prostoru parkoviště, vedle bývalého obchodního centra Julius Meinl a Smetanovy cukrárny, dnešní výrobny lahůdek, se uskuteční první ročník STREET FOOD FESTIVALU.

„Dolní Měcholupy jsou nádherná lokalita s výbornými lidmi. Uděláme tu malý festival chutí a vůní dovolené – s programem pro děti. Profesionální bublinová show potěší určitě i dospělé, dětem se ukáže street art, musejí znát pravidla, abychom se zbavili hloupých tagů na omítkách – a samozřejmě získáme z ošklivého šedivého plotu umělecké dílo,“ plánuje David Pavel, iniciátor celé akce.

Účastníci Bublinové dílny profesionálního bublináře Matěje Kodeše dostanou k dispozici profesionální bublinovou směs a zkusí si tvoření bublin pomocí různých tvořítek. Za pomoci zkušeného animátora vyzkouší, jak s bublinami pracovat, naučí se foukat bubliny různých velikostí, jak fouknout bublinu do bubliny, ale hlavně budou moci tvořit obrovské mega bubliny, které mají vždy největší úspěch.
Pro děti bude přichystán koutek s malováním na obličej, nebudou chybět omalovánky, pastelky a oblíbené balonky.

Návštěvníci STREET FOOD FESTIVALU poznají mix chutí světových kuchyní, samozřejmě nebude scházet ani ta česká nebo maďarská, kde účastníci zakusí výběrové šunky, klobásky, bramboráky nebo chleba se sádlem. Bude možné ochutnat originální kousky pinsy pizzy s dotekem italského umu. Nesmíme opomenout to nejlepší z mexické kuchyně a pravé belgické hranolky. Ke slovu se samozřejmě dostane i Francie, možná i Jižní Amerika.

Kdo dává přednost sladkým dobrotám, bude moci vybírat z kouzelných francouzských palačinek a dalších sladkostí, spolu s výběrovou kávou. Dětem určitě udělá radost italská točená zmrzlina se širokým výběrem příchutí. Postaráno bude pochopitelně i o pitný režim. V nabídce stánků budou limonády, výborná vína a vychlazené pivo poteče proudem.

S sebou domů si návštěvníci mohou odnést vybraná vína nebo původní belgické pralinky a skutečně kvalitní čokolády.

Určitě si Street Food Festival nenechte ujít a přijďte se potkat se sousedy a přáteli.
Užijete si víkendovou pohodu, načerpáte energii a společně si pochutnáte na skvělém jídle!

CityBee podporuje
Tel: +420 777 835 100
Kutnohorská 371/51
Praha, 109 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: