Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
září

Chuchelské vinobraní

Chuchle Arena Praha

zpět na výpis akcí
 

Můžete se těšit na vína z Moravy, Čech, či z různých koutů světa a koncert Jaroslava Uhlíře či PSH.

Datum:18. 09. 21
Cena:od 220 Kč
Čas:13:00 - 21:30
Kategorie: kultura|koncerty, hudba gastro| vinárny,

Chcete si zpestřit víkend a užít si s kamarády, rodinou nebo jen tak o samotě? Máte třeba děti, které by nutně potřebovaly vybít tuny energie? Nebo se rádi vzděláváte a toužíte se dozvědět nové informace např. o světových vínech, výrobě čokolády v Česku, tradiční čínské medicíně či etiketě stolování a chování? Pokud ano, neměla by vaší pozornosti uniknout akce Chuchelské vinobraní 2021. Ta je samozřejmě především o dobrém a kvalitním víně, ale na své si přijde snad naprosto každý, a to právě díky bohatému doprovodnému programu.

Jaká vína budete moci degustovat? Nejen česká a moravská od našich šikovných vinařů, ale také světová, která vám nabídnou různé vinotéky. Čekají na vás např. Vinné sklepy Kutná Hora, Vinařství Šalša, Víno Hruška, Vinařství Šmerák, Víno Blatel, vinárna Vinograf či Vinný sklep u Štipčáků. A to zdaleka není vše.

Organizátoři akce mysleli na všechny věkové kategorie. Děti si mohou užít kouzelnická vystoupení, Bubble show, ukázky akrobacie nebo bojových sportů, zápasů v ping-pongu nebo stolním tenisu a mnoho dalšího. Na dospělé pochopitelně čeká degustace vína nebo hudební program v podání Jaroslava Uhlíře a kapely, legendárních PSH, Cimbálové muziky Trnka, vystoupení Mladých a Neklidných a také koncert rappera Justina Case. „Zralejší“ ročníky mezi účastníky zase ocení povídání se speciálními hosty, kteří budou brzy odtajněni. Už nyní vám ale můžeme sdělit, že se bude jednat o témata jako je víno, čokoláda, tradiční čínská medicína, etiketa a další.

Více informací najdete na www.chuchelskevinobrani.cz, kde najdete také odkaz na portál TicketLIVE, kde si můžete zakoupit vstupenky. 

Ceny vstupenek platí následovně: 

do neděle 12.9. za 220 Kč

od pondělí 13.9. a na místě za 330 Kč

K dispozici jsou i VIP vstupenky (do 12.9. za 1 650 Kč, později za 2 200 Kč). V ceně VIP vstupenky je zahrnuto např. láhev výběrového vína, vstup na afterpárty, sleva na taxi službu pro odvoz z akce nebo ochutnávka rumů a další.

Chuchle Arena Praha
Tel: 604 298 150
Radotínská 69/34
Praha 5, 159 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: