Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
června

Zpátky k pohybu

OC Letňany

zpět na výpis akcí
 

Cílem akce je pomoci i rodičům se sportovním rozvojem jejich dětí po téměř ročním lock-downu.

Datum:18. 06. 21
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 21:00

Pokud máte doma školou povinné dítě, asi víte, jak se na jeho pohybové aktivitě podepsal téměř roční lock-down. Přerušené kroužky, tréninky i všechny soutěže. K tomu výuka před počítačem a mobil neustále po ruce. Epidemie negativně ovlivnila kondici českých dětí a teď je třeba je znovu namotivovat. Přispět k tomu chce i všestranný sportovní program Gymnathlon, který se spojil s českou potravinářskou firmou Emco, a společně přichystaly pro děti roadshow „Zpátky k pohybu“.

„Jako rodič čtyř sportovně laděných dětí jsem v průběhu letošního roku na vlastní oči sledoval jejich pohybový úpadek. Všechny jejich kroužky a oddíly byly přerušené. Pár měsíců ještě zvládaly se svými trenéry cvičit online, ale ke konci zimy šla jejich motivace dolů. Sám jsem měl problém je o víkendu přesvědčit k nějakému pohybu,“ říká Martin Jahoda, zakladatel projektu Gymnathlon a majitel firmy Emco. „Řekl jsem si, že s tím zkusíme něco udělat, když máme tu možnost.“

Výsledkem je roadshow, která se s podporou firmy Emco uskuteční 18.6.2021 v OC Letňany. V jejím rámci budou před obchodním centrem týmy trenérů realizovat hravé prožitkové cvičení z metodiky Gymnathlonu včetně zjednodušeného testování SportAnalytik, které odhalí pohybový talent a silné schopnosti dětí. Děti budou odcházet s medailí a sportovním vysvědčením vyzdvihujícím jejich schopnosti. „Každé dítě má sportovní talent, jenom je třeba objevit jaký a zažehnout v něm sportovní vášeň. A to je náš cíl,“ říká Honza Březina, druhý zakladatel a předseda Asociace Český Gymnathlon.

Cílem akce je pomoci i rodičům se sportovním rozvojem jejich dětí. Ti dostanou brožurky s jednoduchými tipy na zábavné rodinné hry. Všechny cvičení, hry i analýzy jsou založeny na metodice Gymnathlonu, který organizuje všestranné pohybové aktivity pro děti od 2,5 do 9 let ve 200 kursech po celé ČR.

Těšíme se na vás.

OC Letňany
Tel: +420 221 742 400
Veselská 663
Praha 9, 198 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: